پرش به محتوای اصلی

جزییات قتل ۲ نفر در موسسه اعزام دانشجو

کد خبر 219318
41

مصطفی حبیبی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان آذربایجان غربی گفت: بر اثر تیراندازی در یک ساختمانی جنب کنسولگری کشور ترکیه در شهرستان ارومیه 2 نفر به قتل رسیدند که با ورود دادستانی دستور قضایی برای دستگیری قاتل صادر شد و پیگیری در این باره ادامه دارد.

توضیح داد: این حادثه ۱۵ بهمن ماه سال جاری ساعت ۱۳:۵۰ در ساختمانی که ظاهراً موسسه اعزام دانشجو به خارج از کشور بوده رخ داده که در اثر آن یک نفر به قتل می‌رسد و نفر دوم نیز مصدوم که بعد از اعزام به بیمارستان فوت کرد.

به گزارش میزان:دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان آذربایجان غربی با بیان اینکه در این حادثه قاتل بعد از مثله کردن مقتول متواری شده است، ادامه داد: بازپرس شعبه دوم دادسرای عمومی و انقلاب ارومیه و عوامل انتظامی و آگاهی در محل حاضر شده و صحنه قتل را بررسی کردند.

حبیبی گفت: طی بررسی‌ها مشاهده شد کنار محل کار مقتول اتاقی با دستگاه‌های پیشرفته چاپ اسکناس وجود دارد که تعداد ۵ هزار و ۲۲۸ قطعه اسکناس جعلی ۵۰ هزار تومانی (۲۶۱ میلیون و ۴ هزار تومان پول ایرانی) و تعداد ۵ هزار و ۸۲۵ قطعه اسکناس جعلی ۲۵ دیناری کشور عراق (۱۴۵ هزار و ۶۲۵ دینار عراقی جعلی) کشف و ضبط شد.

وی در پایان بیان کرد: آلات جرم پس از توقیف به آگاهی منتقل شد و دستور قضایی برای دستگیری قاتل نیز صادر شده است و پیگیری در این زمینه ادامه دارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.