پرش به محتوای اصلی

جریان صدر: سلاح در عراق باید در انحصار دولت باشد

کد خبر 80926
12

سخنگوی جریان صدر عراق گفت: باید سلاح در عراق در انحصار دولت این کشور باشد و گروه‌های مسلح در نیروهای دولتی ادغام شوند.

به گزارش بازتاب به نقل از العالم، صلاح العبیدی در گفتگو با شبکه اسکای نیوز گفت: باید سلاح در عراق در انحصار دولت این کشور و نه هیچ طرف دیگری باشد و همه گروه های مسلح در سیطره دولت باشند. باید ساختار نظامی و امنیتی حفظ شود به طور که این ساختار درباره ساعات کاری و فعالیت اداری و نظامی است. هر طرفی که می خواهد این ساختار را داشته باشد، باید در نیروهای امنیتی ادغام شود.

وی افزود: همکاری با کشورهای همسایه برای مقابله با چالش های امنیتی بسیار مفید است. هنوز عناصر داعش(گروهک تکفیری صهیونیستی داعش) در نقاطی از عراق حضور دارند و هنوز ده تا پانزده درصد از اراضی این کشور آزاد نشده است و باید آزاد شود. حتی اگر همه مناطق عراق آزاد شود، شبکه های داعش تلاش خواهند کرد در مناطق آزاد شده و غیره بار دیگر فعالیت خود را آغاز کنند. همکاری با کشورهای منطقه برای مقابله با داعش منافع زیادی به همراه دارد.

وی بیان داشت: این امید وجود دارد که پس از شکست داعش از شدت فرقه گرایی در عراق کاسته شود. همه از آتش فرقه گرایی آسیب دیده اند و نمی خواهند دوباره بار دیگر از این آتش آسیب ببینند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.