پرش به محتوای اصلی

تیوی بیفوما محروم نیست / خیال پرسپولیسی‌ها راحت شد

کد خبر 1181076
بیفوما

کارت زرد تیوی بیفوما در دیدار برابر آلومینیوم اراک، شایعاتی درباره محرومیت این وینگر پرسپولیس به راه انداخت و نگرانی‌هایی را در میان هواداران ایجاد کرد.

در جریان این مسابقه، بیفوما اخطاری دریافت کرد که بلافاصله بحث چهارکارته شدن و محرومیت احتمالی او در فضای رسانه‌ای و بین هواداران مطرح شد؛ موضوعی که می‌توانست غیبت این بازیکن سرعتی را در آخرین دیدار نیم‌فصل اول رقم بزند.

با این حال، پس از اعلام رسمی اسامی بازیکنان محروم هفته پانزدهم از سوی سازمان لیگ، مشخص شد نام تیوی بیفوما در این فهرست دیده نمی‌شود. به این ترتیب، او بدون هیچ مشکلی می‌تواند پرسپولیس را در بازی حساس مقابل مس رفسنجان همراهی کند؛ خبری که خیال کادر فنی و هواداران سرخ‌پوش را آسوده کرد.

بیفوما پیش از این در دیدارهای مقابل ملوان و پیکان نیز کارت زرد گرفته بود و اخطار بازی برابر آلومینیوم سومین کارت او در فصل جاری به شمار می‌رود. بنابراین این بازیکن فعلاً از خطر محرومیت عبور کرده، اما همچنان باید محتاط باشد؛ چرا که در صورت دریافت کارت زرد مقابل مس رفسنجان، دیدار نخست نیم‌فصل دوم برابر فجرسپاسی را از دست خواهد داد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.