پرش به محتوای اصلی

تولید باتری آئودی برقی در آلمان

کد خبر 245817
18

مدیران شرکت خودروسازی آئودی اعلام کردند ظرف یک تا دو سال آینده در مورد تولید باتری‌ خودروهای برقی در آلمان تصمیم‌گیری خواهند کرد.

نمایندگان اتحادیه‌های کارگری شرکت آئودی را تحت فشار گذاشته‌اند تا بر تولید باتری‌ها و سایر ادوات خودروهای برقی در دو کارخانه‌ کلیدی این شرکت در آلمان سرمایه‌گذاری کنند.

در مجموع ۹ هزار و ۱۰۰ نفر در این دو کارخانه مشغول کار هستند که ممکن است با رواج خودروهای برقی و محدود شدن خودروهای درون‌سوز موقعیت شغلی خود را از دست بدهند.

آئودی تاسیساتی برای تولید باتری‌ها و سایر تجهیزات خودروهای برقی آئودی در بروکسل احداث کرده است و تولید «ای‌ترون» تمام برقی نیز در همان کارخانه صورت می‌گیرد.

به گفته روپرت استادلر، مدیر ارشد آئودی مساله فضای کار هم در این تصمیم‌گیری موثر خواهد بود، چرا که در آلمان این مساله پیچیده‌تر است. او وعده داد ظرف مدت یک یا دو سال آینده تصمیم نهایی آئودی در این مورد اعلام شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.