پرش به محتوای اصلی

توقف فروش آیفون ۷ با حافظه ۲۵۶

دوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۶ ۱۳:۰۸
1

شرکت اپل فروش آیفون ۷ با حافظه ۲۵۶ گیگابایتی را متوقف کرده است.

بررسی‌های جدید حاکی است که شرکت اپل پس از رویداد رونمایی از محصولات جدید و آیفون ۸، ۸ پلاس و آیفون ۱۰ که در ۱۲ سپتامبر سال جاری میلادی برگزار شد، فروش نسخه ۲۵۶ گیگابایتی آیفون ۷ را متوقف کرده است چرا که در وبسایت فروش محصولات اپل، خبری از خرید این نسخه از آیفون ۷ نیست.

به گزارش ایسنا، هرچند که سخنگوی اپل هنوز در پاسخ به این سوال اظهار نظر نکرده است اما بخش فنی و خدمات این شرکت تکنولوژی آمریکایی اعلام کرده دیگر خبری از فروش نسخه ۲۵۶ گیابایتی آیفون ۷ نخواهد بود. حالا این سوال در ذهن بسیاری از کاربران و طرفداران برند اپل پیش می‌آید که چرا این غول تکنولوژی باید فروش آیفون ۷ خود را متوقف کند؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که حذف آیفون ۷ با حافظه ۲۵۶ گیگابایتی به خوبی نشان‌دهنده سیاست‌های اپل برای افزایش میزان فروش گوشی‌های هوشمند جدید این شرکت یعنی آیفون ۸، آیفون ۸ پلاس و آیفون ۱۰ به شمار می‌رود.

شرکت اپل در تلاش است با حذف گزینه‌های موجود برای خرید از میان محصولات مختلف خود، کاربران و طرفداران خود را به سمت و سوی خرید آیفون‌های جدید خود سوق دهد.

البته کاربران آمریکایی در صورت نیاز، این نسخه از آیفون را از طریق اپراتورهای مخابراتی خود سفارش دهند با اینکه شرکت اپل دیگر نسخه ۲۵۶ گیگابایتی آیفون ۷ را به‌ صورت مستقیم عرضه نمی‌کند. برای مثال قیمت آیفون ۷ با حافظه‌ی ۲۵۶ گیگابایتی ۷۴۹.۹۹ دلار است، این در حالی‌ست که آیفون ۸ با بهره‌گیری از همین حافظه، ۸۴۹.۹۹ دلار به فروش می‌رسد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.