پرش به محتوای اصلی

تهرانی‌ها در ۲۴ ساعت اخیر آلوده‌ترین هوای امسال را تنفس کردند

کد خبر 776886
تهرانی‌ها-در-۲۴-ساعت-اخیر-آلوده‌ترین-هوای-امسال-را-تنفس-کردند

سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اعلام اینکه شهروندان تهرانی در ۲۴ ساعت اخیر یعنی از ۸ صبح دیروز تا ۸ صبح امروز با شاخص ۱۷۴، آلوده‌ترین هوای امسال را تنفس کردند.

لیلا نظری با تأکید بر اینکه شبانه‌روز گذشته، آلوده‌ترین شبانه‌روز تهران از ابتدای سال ۹۹ به ثبت رسید، گفت: البته پیش‌بینی می‌شود این آلودگی امروز و امشب نیز ادامه داشته باشد.

به گزارش مهر، وی دی‌ماه را ناسالم‌ترین ماه سال جاری قلمداد کرد و خاطرنشان کرد: از هفتم دی تا امروز به جز یک روز، هوای تهران ناسالم بوده و در مجموع از اول دی‌ماه، هوای تهران ۱۱ روز در شرایط ناسالم برای همه شهروندان، ۱۰ روز در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس و تنها ۳ روز در شرایط سالم قرار داشته است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.