پرش به محتوای اصلی

تفکیک کودکان در جشنواره‌ فیلم کودک

کد خبر 1025904
تفکیک کودکان جشنواره‌ فیلم کودک

در یک تصمیم شگفت انگیز و عجیب سانس‌های نمایش برای داوران کودک دختر و پسر جشنواره کودک اصفهان تفکیک شد.

ابراهیم نورمحمد ، یکی از فیلمسازان حاضر در سی‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان گفته است: معتقدم بهتر بود سانس‌های نمایش برای داوران کودک دختر و پسر تفکیک نمی‌شد.

او افزود :ما در روز یکشنبه، ۱۶ مهرماه که فیلم در جشنواره نمایش داده شد، اکران‌هایی برای عموم مردم داشتیم و نیز اکران‌های جداگانه برای داوران دختر و پسر که ای کاش آن‌ها دست‌کم در ردیف‌های جدا از هم در یک سالن فیلم را می‌دیدند ولی اینطور تفکیک نمی‌شدند.

نورمحمد گفت: ما (فیلمسازان) فکر کردیم شاید برنامه‌ریزی خاصی برای این زمینه وجود دارد ولی تاکنون هیچ توضیحی درباره آن نشنیده‌ایم.

ایسنا

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.