پرش به محتوای اصلی

تفنگ فروش‌های فضای مجازی دستگیر شدند

کد خبر 733266
تفنگ-فروش‌های-فضای-مجازی-دستگیر-شدند

مدتی قبل در جریان رصدهای اطلاعاتی انجام شده از سوی ماموران پلیس امنیت، آنان با صفحاتی در فضای مجازی مواجه شدند که اقدام به تبلیغ فروش سلاح گرم کرده بود. در همین راستا نیز تحقیقات خود را آغاز کردند و متوجه شدند که سه نفر گرداننده اصلی این سایت بوده و در یکی از استان های غربی کشور حضور دارند.

با کسب این اطلاعات، هماهنگی با مقام قضایی انجام و مجوزهای لازم دریافت شد، همچنین هویت این افراد نیز با استفاده از شیوه ها و شگردهای پلیسی مورد شناسایی قرار گرفت. در ادامه زمانی که ماموران از حضور این افراد در تهران که به قصد انجام معامله بود، با خبر شدند، در عملیاتی پلیس این سه متهم را دستگیر کرد.

در جریان دستگیری این افراد تعداد هفت قبضه سلاح گرم از متهمان کشف و ضبط شد.

به گزارش ایسنا، مرکز اطلاع رسانی پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با تایید این خبر اعلام کرد که برای هر سه متهم پرونده ای تشکیل شده و تحقیقات از آنان برای کشف دیگر جزئیات پرونده با هماهنگی مقام قضایی در حال انجام است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.