پرش به محتوای اصلی

ترامپ دوباره ایران را تهدید کرد: ضربه‌ای سخت در راه است

چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ ۱۶:۵۱
کد خبر 1218539
ترامپ

رئیس‌جمهور آمریکا در تازه‌ترین اظهارات خود بار دیگر ایران را تهدید کرد و مدعی شد واشنگتن در واکنش به آنچه حمله به نیروهای آمریکایی در اردن خواند، پاسخ قاطعی خواهد داد.

به گزارش فارس، دونالد ترامپ در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز ادعا کرد که آمریکا حملات جدیدی را علیه ایران در دستور کار دارد و «ضربات محکمی» به تهران وارد خواهد کرد.

ترامپ همچنین مدعی شد عملیات علیه نیروهای مقاومت در عراق با هماهنگی دولت بغداد انجام شده است. این در حالی است که بامداد چهارشنبه، مواضع نیروهای مقاومت عراق در مناطق مختلف این کشور هدف حملات هوایی قرار گرفت.

در همین حال، سازمان الحشد الشعبی عراق اعلام کرد بر اساس آمار اولیه، در این حملات ۲۰ نفر از نیروهای این سازمان جان باخته و ۳۲ نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند.

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه با اشاره به حمله اخیر ایران، مدعی شد این اقدام برای واشنگتن غافلگیرکننده بوده و نیروهای آمریکایی تنها چند دقیقه فرصت داشته‌اند تا موشک‌های شلیک‌شده را رهگیری کنند.

ترامپ در پایان نیز با تکرار ادعاهای خود تأکید کرد که آمریکا در پاسخ به حمله ادعایی علیه نیروهایش در اردن، «درس سختی» به ایران خواهد داد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.