پرش به محتوای اصلی

تاریخ عرضه سامسونگ گلکسی فولد اعلام شد

کد خبر 580203
9

شرکت کره‌ای سامسونگ اعلام کرد که گوشی‌های “گلکسی فولد” ماه سپتامبر عرضه خواهند شد.

به نظر می‌رسد که سامسونگ قصد دارد گوشی هوشمند تاشوی خود موسوم به “گلکسی فولد” را ماه سپتامبر سال جاری روانه بازارهای جهانی کند.

سامسونگ همچنین تغییرات اعمال شده بر روی این گوشی را نیز اعلام کرد و افزود: قیمت این گوشی‌ها ۲ هزار دلار خواهد بود.

این شرکت طی بیانیه‌ای افزود: ما لایه‌ محافظ نمایشگر این گوشی‌ها را گسترش داده‌ایم و کاربران می‌بایست بدانند که نباید این لایه‌ محافظ را از نمایشگر جدا کنند. علاوه بر نکات مذکور سامسونگ برای افزایش محافظت از نمایشگر، لایه‌های فلزی جدیدی را در زیر آن تعبیه کرده است.

به گفته کارشناسان و منابع داخلی سامسونگ، این شرکت طراحی لولا و نمایشگر تاشوی گلکسی فولد را بهبود بخشیده و تمامی بررسی و آزمایش‌های مربوط به آن را به درستی انجام داده است تا این محصول را آماده رونمایی و عرضه به بازار کند.

سامسونگ تاریخ دقیق عرضه گلکسی فولد را اعلام نکرده و تنها به اعلام ماه عرضه آن اکتفا کرده است.

البته سامسونگ تنها شرکتی نیست که قصد عرضه گوشی‌های تاشو را دارد و دو شرکت شیائومی و هوآوی نیز قصد دارند در آینده نزدیک گوشی‌های تاشو خود را عرضه کنند، حال باید ببینیم کدامیک از این سه شرکت زودتر عرضه این گوشی‌ها را آغاز خواهند کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.