پرش به محتوای اصلی

بیانیه «آل الشیخ» عربستان درباره امیر قطر

کد خبر 25644
7

۲۰۰ شخصیت وابسته به آل الشیخ در عربستان با صدور بیانیه ای اینکه اصل و نسب تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر به آل الشیخ بازمی گردد را تکذیب کردند.

به گزارش بازتاب به نقل از مهر، ۲۰۰ شخصیت وابسته به آل الشیخ در عربستان با صدور بیانیه ای اینکه اصل و  نسب شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر به محمد بن عبدالوهاب معروف به آل الشیخ بر می گردد را تکذیب کردند.

این بیانیه از سوی افراد بارزی مانند شیخ عبدالعزیز آل الشیخ مفتی عربستان، عبدالله آل الشیخ رئیس مجلس مشورتی و شیخ صالح آل الشیخ وزیر امور اسلامی امضا شده است.

در این بیانیه آمده است که محمد بن عبدالوهاب تنها ۴ پسر  داشته که نسل وی تا به امروز نیز در آل الشیخ ادامه دارد.

در بیانیه مذکور بیان شده است که یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس، یک مسجد به اسم شیخ محمد بن عبدالوهاب بنا کرده و مدعی است که وی جدش است این در حالی است که امامان جماعت و خطیبان این مسجد از شیوه شیخ محمد عبدالوهاب تبعیت نمی‌کنند از همین رو نام این مسجد باید عوض شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.