پرش به محتوای اصلی

اژه‌ای پرده برداشت/ دو وزیر دولت سیزدهم «ترک فعل» نکردند، جرم کرده بودند!

کد خبر 1229261
محسنی اژه ای (1)

محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه، درباره پرونده دو وزیر محکوم دولت سیزدهم توضیحاتی صریح ارائه کرد و گفت این افراد مرتکب «ترک فعل» نشده بودند، بلکه جرم انجام داده بودند.

اژه‌ای در نشست با جمعی از فعالان و سخنرانان، با اشاره به پرونده دو وزیر دولت سیزدهم تاکید کرد: «آنها ترک فعل نکرده بودند، بلکه مرتکب جرم شده بودند.»

رئیس قوه قضاییه همچنین گفت وزیر کشاورزی دولت سیزدهم در دو پرونده متفاوت مجرم شناخته شده بود و تاکید کرد که دستگاه قضایی در برخورد با افراد مجرم، فارغ از جایگاه و مسئولیت آنها، تعارف و مماشات نخواهد داشت.

او افزود: هر فردی در هر جایگاهی مرتکب جرم شود، مطابق قانون با او برخورد خواهد شد؛ چه در دولت فعلی باشد، چه در دولت‌های پیشین یا مجلس.

اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص دادگاه‌های علنی هستم

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت برگزاری علنی دادگاه‌ها گفت از طرفداران جدی این موضوع است و برگزاری علنی دادگاه‌ها را یکی از اصول مهم دادرسی عادلانه دانست.

اژه‌ای تاکید کرد تا جایی که قانون اجازه می‌دهد، به‌ویژه در پرونده‌های اقتصادی و مالی، دادگاه‌ها باید به شکل علنی برگزار شوند.

وی با اشاره به آثار بازدارنده دادگاه‌های علنی گفت این شیوه می‌تواند حتی اثری بیشتر از حکم نهایی داشته باشد و موجب افزایش آگاهی حقوقی مردم و پیشگیری از برخی جرائم و کلاهبرداری‌ها شود.

اژه‌ای همچنین درباره مبارزه با فساد گفت فساد می‌تواند به‌صورت زنجیره‌ای گسترش پیدا کند و از فساد اقتصادی به حوزه‌های سیاسی، امنیتی و فرهنگی برسد. به گفته او، قوه قضاییه طی سال‌های اخیر بیش از ۲۰۰ منشأ فساد را شناسایی کرده و برای مسدود کردن آنها اقدام کرده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.