پرش به محتوای اصلی

به دلیل شیوع ویروس کرونا؛

اپل دفاتر خود در چین را تعطیل کرد

کد خبر 681401
اپل-دفاتر-خود-در-چین-را-تعطیل-کرد

اپل اعلام کرد به دلیل شیوع ویروس کرونا، به طور موقت تمام فروشگاه، دفاتر کاری و مراکز تماس خود در چین را تعطیل می کند.

در بحبوحه گسترش سریع ویروس کرونا، شرکت اپل به طور موقت تمام ۴۲ فروشگاه خود را در چین تعطیل کرده است.

تولید کننده آیفون در بیانیه‌ای اعلام کرد فروشگاه‌ها، دفاتر شرکتی و مراکز تماس خود را به دلیل احتیاط و با توجه به توصیه کارشناسان سلامت تعطیل می‌کند.

این در حالی است که چین بزرگترین بازار فروش محصولات پس از آمریکا و اتحادیه اروپا به حساب می‌آید. همچنین آیفون و دستگاه‌های دیگر اپل نیز در این کشور ساخته می‌شوند.

تیم کوک مدیر ارشد اجرایی اپل هفته گذشته به تحلیلگران بازار اعلام کرد عدم قطعیت ناشی از شیوع ویروس کرونا سبب شده این شرکت فناوری راهنمای دقیقی درباره عملکرد مالی خود طی ماه‌های آینده نداشته باشد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.