پرش به محتوای اصلی

اولین جلسه شورای فقهی بانک مرکزی برگزار شد

کد خبر 417453
149

اولین جلسه شورای فقهی بانک مرکزی بعد از ظهر امروز چهارشنبه۲۳ آبان ماه با حضور عبدالناصر همتی؛ رییس کل بانک مرکزی برگزار می‌شود.

به گزارش ایبِنا، ۵ عضو فقهی شورای فقهی بانک مرکزی شامل حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر غلامرضا مصباحی مقدم، حجت‌الاسلام و المسلمین سید عباس موسویان‎؛ حجت الاسلام و المسلمین مجیدرضایی، حجت الاسلام و المسلمین مرواریدی و حجت الاسلام و المسلمین حسن آقانظری است.

همچنین اکبر کمیجانی قائم مقام بانک مرکزی به عنوان عضو اقتصادی؛ اثنی عشری به عنوان عضو حقوقی، علی صالح آبادی عضو حاضر در شورا به عنوان مدیر عامل یک بانک دولتی و حجت الاسلام و المسلمین حسین زاده بحرینی به عنوان ناظر مجلس از دیگر اعضای این شورا هستند.

یکی از اساسی‌ترین کارکردهای شورای فقهی بانک مرکزی تعیین شروط و ضوابط شرعی برای میزان سود بانک‌هاست. تصویب دستورالعمل شورای فقهی بانک مرکزی از دستور کار این جلسه است که احتمالا این روند یک الی دو جلسه را به خود اختصاص می دهد. همچنین نحوه کار شورا و چارچوب فعالیت نیز بررسی خواهد شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.