پرش به محتوای اصلی

انفجار یک خانه‌ در تهرانپارس به خاطر نشت گاز شهری

کد خبر 81033
31

سخنگوی آتش‌نشانی تهران گفت: نشت گاز شهری در یک منزل مسکونی در تهرانپارس منجر به بروز انفجار، مصدومیت و سوختگی دو نفر شد.

سید جلال ملکی با اعلام خبر انفجار در یک منزل مسکونی در تهرانپارس درباره جزئیات این حادثه اظهار کرد: ساعت 22:54 شب گذشته انفجار در یک منزل مسکونی در خیابان 137 تهرانپارس به سامانه 125 اعلام شد که به سرعت آتش‌نشانان دو ایستگاه آتش‌‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران ادامه داد: محل حادثه، ساختمان چهار طبقه هشت واحدی بود که در طبقه سوم در یک واحد 60 متری انفجار رخ داده بود.

وی خاطرنشان کرد: این حادثه خوشبختانه منجر به بروز آتش‌سوزی نشده اما بر اثر این انفجار شیشه‌های این واحد شکسته شده بود.

وی با اشاره به مصدومیت و سوختگی یک و زن مرد میانسال در این حادثه تصریح کرد: آتش‌نشانان مصدومان را برای انتقال به مراکز درمانی تحویل عوامل اورژانس دادند همچنین محل حادثه پس از ایمن‌سازی کامل به عوامل شهرداری تحویل داده شد و آتش‌نشانان در ساعت 00:13 بامداد به عملیات خود پایان داده و به ایستگاه‌هایشان بازگشتند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشان درباره علت حادثه گفت: با حضور کارشناس سازمان آتش‌نشانی در محل حادثه مشخص شد نشت گاز شهری و ایجاد شدن شعله جرقه باعث این حادثه شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.