پرش به محتوای اصلی

انصراف لوکس‌سازان از حضور در دیترویت

کد خبر 279912
30

شرکت خودروسازی آئودی اعلام کرد در نمایشگاه خودروی دیترویت شرکت نخواهد کرد.

این برند لوکس آلمانی اعلام کرد همچون رقبایش بی‌ام‌و‌ و مرسدس بنز در نمایشگاه دیترویت ۲۰۱۹ شرکت نخواهد داشت.

آئودی در این بیانیه تصریح کرد: «سابقه درخشانی در نمایشگاه دیترویت داریم و مدل‌های بسیاری را در این رویداد معرفی کرده‌ایم، اما تصمیم گرفتیم در این نمایشگاه شرکت نکنیم. درخصوص شرکت در سایر نمایشگاه‌ها نیز براساس برنامه زمانبندی‌مان برای ارائه مدل‌های جدید، میزان پوشش رسانه‌ای و توجه مشتریان تصمیم‌گیری خواهیم کرد.»

در سال‌های اخیر نمایشگاه خودروی دیترویت در جذب تولیدکنندگان خودروهای لوکس موفق نبوده است و اغلب این شرکت‌ها ترجیح می‌دهند نوآوری‌های خود را در نمایشگاه «قطعات الکترونیکی مصرفی» در لاس‌وگاس به نمایش بگذارند.

پیش‌تر خودروسازان دیگری نظیر مزدا، مینی، ولوو، پورشه، میتسوبیشی و جگوار نیز اعلام کرده بودند در نمایشگاه دیترویت سال بعد حضور نخواهند داشت. دست‌اندرکاران نمایشگاه دیترویت نیز وعده داده‌اند این نمایشگاه را متحول خواهند ساخت و فرصت‌های منحصربه‌فردی برای شرکت‌کنندگان ایجاد خواهند کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.