پرش به محتوای اصلی

انتقام سخت در انتظار رژیم صهیونیستی

کد خبر 341505
11

گردان های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در واکنش به حمله روز سه شنبه رژیم صهیونیستی به یکی از پایگاه های خود در نوار غزه که شهادت دو تن از نیروهای مقاومت را درپی داشت، تهدید کرد که این حمله را بی پاسخ نخواهد گذاشت.

به گزارش برنا, این جنبش در بیانیه ای اعلام کرد که به رژیم صهیونیستی اجازه نخواهیم داد سیاست بمباران پایگاه ها و نیروهای مقاومت را تحمیل کند.

موضع حماس در پی حمله ارتش رژیم صهیونیستی به پایگاه عسقلان وابسته به گردان های القسام شاخه نظامی این جنبش در شمال نوار غزه اتخاذ شده است.

حماس همچنین تاکید کرد که حمله ارتش رژیم اشغالگر قدس به پایگاه گردان های القسام که به شهادت دو تن از مبارزان انجامید، اقدامی خطرناک است و این تجاوز هرگز بی پاسخ نخواهد ماند.

فوزی برهوم سخنگوی جنبش حماس درپی شهادت این دو مبارز فلسطینی، رژیم صهیونیستی را مسئول پیامدهای این تجاوز دانست.

بر اساس اعلام رسانه ها، این دو در حمله توپخانه ای نظامیان صهیونیست به یکی از مواضع مقاومت در شرق شهرک “بیت لاهیا” در شمال نوار غزه به شهادت رسیدند.

گردان های القسام اعلام کرد که “احمد مرجان” و “عبدالحافظ السیلاوی” در حمله توپخانه ای رژیم صهیونیستی شهید شده اند.

منابع رژیم صهیونیستی ادعا کردند که توپخانه این رژیم یک موضع جنبش حماس را در پاسخ به شلیک نیروهای آن به سوی گشتی ارتش در نزدیکی مرزهای نوار غزه هدف قرار داد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.