پرش به محتوای اصلی

انتقاد احسان علیخانی از سریال‌های تلویزیون

کد خبر 554800
6

مجری برنامه «عصر جدید» در ابتدای قسمت دوشنبه‌شب این برنامه در پاسخ به انتقاداتی که به برنامه‌اش مطرح است از سریال‌های تلویزیونی انتقاد کرد.

 احسان علیخانی، مجری برنامه «عصر جدید» در ابتدای قسمت هشتم از مرحله دوم این برنامه به انتقادی از این مسابقه پاسخ داد. او با بیان اینکه بعضی انتقاد می‌کنند که چرا شرکت‌کننده‌ها در رشته‌های مختلف و متفاوت با هم مقایسه می‌شوند و رقابت می‌کنند، گفت: نمی‌توانیم هر قسمت را به یک رشته اختصاص بدهیم، با شیوه‌ای که الان «عصر جدید» برگزار می‌شود بیننده غافلگیر می‌شود.

علیخانی در ادامه انتقادی هم به سریال‌های تلویزیونی داشت و گفت: بسیار تاسف‌برانگیز است که مخاطب می‌تواند پایان سریال‌های تلویزیون را حدس بزند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.