پرش به محتوای اصلی

اصغر فرهادی کنار عوامل نمایش «آرش»

کد خبر 440170
56

اصغر فرهادی در اجراخوانی «آرش» ابراز امیدواری کرد که علاقه مندان به تئاتر به دیدن این اثر بنشینند.

اجراخوانی «آرش» در آخرین روز تمرین میزبان اصغر فرهادی نویسنده و کارگردان سینما بود. اصغر فرهادی در پایان اجرا با تشکر از گروه اجرایی گفت: امیدوارم نمایش «آرش» به مدت طولانی روی صحنه برود، دیالوگ‌های زیبایش به‌درستی و در این عصر شنیده شود و امیدوارم مخاطبان و علاقه‌مندان تئاتر دیدن این اثر را از دست ندهند.

در اجراخوانی آرش به نویسندگی و کارگردانی گلچهر دامغانی، مریم معینی، اروین گالستیان، مجتبی فلاحی، بنفشه ریاضی، میرحسین نونچی، محمد ابوالحسنی، عرفان رحیمی، مصطفی پروین، علی عسکری، مهدی تاجیک، مینا حبیبی ایفای نقش می‌کنند.

واحد هنری رنگ باراد بعد از تهیه دو نمایش «مرگ یک آنارشیست» و«قدم زدن با اسب» جدیدترین اثر گلچهر دامغانی را تهیه کرده است.

اجراخوانی آرش از تاریخ ۲۰ آذر به مدت چهار شب در سالن قشقایی مجموعه تئاتر شهر شروع شده و این کار هرشب ساعت ۱۷ اجرا دارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.