پرش به محتوای اصلی

معاون وزیر بهداشت:

استفاده از ظرفیت “مددکاران” در مشارکت‌های اجتماعی ضروری است

کد خبر 218675
49

معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر استفاده از ظرفیت مددکاران در مشارکت‌های اجتماعی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر ایازی در نشست رابطان مددکاری اجتماعی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ضمن ابراز امیدواری که این نشست سرآغاز تلاشی جدید و استوار در راستای احیای مددکاری اجتماعی باشد، افزود: قرار گرفتن واحد مددکاری در زیرمجموعه معاونت اجتماعی به معنای قطع ارتباط با معاونت درمان نیست و مددکاران باید یار و یاور بیماران و خانواده‌ها در زمینه‌های مادی، روانی و اجتماعی باشند.

وی با اشاره به این‌که در هر بیمارستان، مددکار اجتماعی، دبیر خیریه پشتیبان بیمارستان است، گفت: رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی حوزه سلامت و وضعیت رفاه و تامین اجتماعی بیماران از وظایف مددکاری است و بخش زیادی از این هزینه‌ها باید از طریق مشارکت‌های اجتماعی تامین شود.

معاون اجتماعی وزیر بهداشت گفت: متاسفانه از تخصص مددکاران به نحو شایسته استفاده نشده است و باید جایگاه واقعی خود را پیدا کنند و از ظرفیت ایشان استفاده شود.

ایازی در این نشست با شنیدن سخنان مددکاران گفت: مطالبات و مطالب بیان شده توسط شما مددکاران عزیز مورد بحث قرار خواهد گرفت و دوستانی که در همین جمع صاحب نظر هستند به‌عنوان نماینده شما انتخاب شوند و در جلسات حضور پیدا یابند.

معاون اجتماعی وزیر بهداشت از تشکیل اتاق اندیشه‌ورزی مددکاری اجتماعی با حضور استادان و اندیشمندان و فعالان این حوزه خبر داد و گفت: دلیل پیوستن واحد مددکاری اجتماعی به اداره‌کل خیرین، این است که این حوزه‌ها با هم منافاتی ندارند و بسیاری از کارها از جمله داوطلبان سلامت نیز در این اداره‌کل پیگیری می‌شود.

بنابر اعلام وب‌دا، وی در ادامه گفت: یکی از شروط موفقیت مددکاری اجتماعی، داشتن حمایت دیگر حوزه‌ها هست و باید حمایت‌طلبی صورت گیرد. مددکارن از ظرفیت خیران برای رسیدن به نتایج خود استفاده کنند. همچنین با کانون‌های اجتماع‌محور سلامت محلات در سراسر کشور رابطه برقرار کنند.

ایازی با اشاره به مشکلات جامعه مددکاری ادامه داد: یکی از مشکلات جامعه مددکاری، اختلافات درونی جامعه مددکاران است و امیدواریم بتوانیم با حمایت دوستان و استادان به سرانجام مطلوب در راستای ارتقای مددکاری اجتماعی و جایگاه آن در وزارت بهداشت و زیرمجموعه‌های آن و خدمت‌رسانی به مردم برسیم.

گفتنی است نشست رابطان مددکاری اجتماعی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به میزبانی معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امروز (سه‌شنبه) در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.