پرش به محتوای اصلی

استراتژیست سابق ترامپ: سعودی‌ها تا حد مرگ از ایران می‌ترسند

کد خبر 194334
4

«استیو بَنن» استراتژیست ارشد سابق رئیس‌جمهور آمریکا در بخشی از کتاب جنجالی اخیر درباره دونالد ترامپ گفته است: «سعودی‌ها تا حد مرگ از ایران می‌ترسند».

در بخشی از کتاب جنجالی اخیر درباره «کاخ سفید ترامپ»، استراتژیست ارشد سابق رئیس‌جمهور آمریکا از وحشت شدید عربستان سعودی از ایران سخن گفته است.

کتاب «خشم و آتش: کاخ سفید ترامپ» نوشته «مایکل وُلف» این روزها در آمریکا سر و صداهای زیادی به پا کرده و البته عصبانیت شدید دونالد ترامپ را هم به دنبال داشته است.

پیش‌تر رئیس‌جمهور آمریکا، نویسنده این کتاب را «بازنده محض» خواند و «استیو بنن» استراتژیست ارشد سابق خودش در کاخ سفید را به دلیل اظهاراتی که در این کتاب به نقل از اون منتشر شده، آماج حملات لفظی قرار داد.

استراتژیست سابق ترامپ در بخشی از این کتاب 237 صفحه‌ای اظهارنظری درباره مواضع رئیس‌جمهور آمریکا در قبال موضوع فلسطین و به ویژه انتقال سفارت آمریکا به قدس مطرح کرد.

در همین بخش از اظهارات آقای بنن، او بر ترس شدید مقامات عربستان سعودی از ایران تاکید کرده است.

او گفت: «از همان روز اول (ریاست جمهوری ترامپ)، ما در حال حرکت به سمت انتقال سفارت آمریکا به اورشلیم (بیت‌المقدس) هستیم. نتانیاهو هم کاملا موافق است و (شلدون) ادلسون (کازینو‌دار میلیاردر حامی اسرائیل در آمریکا) هم همینطور».

استراتژیست ارشد سابق ترامپ همچنین تصریح کرد: «بگذارید اردن کرانه باختری را بگیرد و مصر غزه را در اختیار بگیرد. بگذارید آنها به این کار بپردازند یا در تلاش برای این کار غرق شوند».

به گزارش فارس، وی در ادامه با اشاره به شرایط امنیتی یمن، سینای مصر و لیبی، بر وحشت شدید عربستان سعودی از ایران تاکید کرده است.

استیو بنن گفت: «سعودی‌ها در لبه پرتگاه هستند، مصری‌ها در لبه پرتگاه هستند و همه آنها تا حد مرگ از ایران می‌ترسند».

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.