پرش به محتوای اصلی

اسامی ذوب‌کنندگان جسد خاشقچی فاش شد

کد خبر 413104
87

منابع آگاه در ترکیه اسامی کسانی که جسد روزنامه‌نگار مقتول سعودی را در منزل سرکنسولگر سعودی در استانبول با اسید ذوب کرده بودند، فاش کردند.

منابع آگاه در ترکیه امروز جمعه نام سه نفر از کسانی را که در ذوب کردن جسد «جمال خاشقچی» روزنامه‌نگار مقتول سعودی با اسید دست داشتند، فاش کردند.

شبکه الجزیره به نقل از منابع آگاه نوشت: «ماهر المطرب»، «صلاح الطبیقی» و «ذعار الحربی» سه نفری هستند که نام آنها فاش شده است.

منبع آگاه در دفتر دادستانی کل ترکیه دیروز پنجشنبه فرضیه ذوب شدن جسد «جمال خاشقچی» رونامه نگار منتقد رژیم سعودی را در کنسولگری عربستان در استانبول ترکیه با اسید و مواد شیمیایی تایید کرد.

منبع آگاه در دفتر دادستانی کل ترکیه تاکید کرد که درمنزل سرکنسول سعودی در استانبول، بقایای اسید هیدروفلوئوریک و مواد شیمیایی خاص پیدا شده است و بر اساس نتایج تحقیقات انجام گرفته ،جسد جمال خاشقچی با اسید کاملا محو شده است.

به گزارش فارس، جمال خاشقچی روزنامه نگار منتقد رژیم آل سعود دوم اکتبر 2018، پس از ورود به کنسولگری عربستان در استانبول ناپدید و پس از انجام تحقیقات ترکیه درباره قتل خاشقچی محرز شد که جسدش تکه تکه و سپس ذوب شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.