پرش به محتوای اصلی

ارژنگ امیر فضلی: نباید فقط فیلم کمدی تماشا کرد

کد خبر 174008
42

ارژنگ امیر فضلی گغت: نباید فقط فیلم کمدی تماشا کرد بلکه باید فیلمهای را تماشا کنیم که ما را به فکر وادار کند.

به گزارش ایسنا،طبق گزارش رسیده، این بازیگر شامگاه 22 آذر ماه به تماشای فیلم «وقتی برگشتم» وحید موسائیان در سینما «آزادی» نشست، ادامه داد: فیلمهای کمدی فیلمهای خوبی هستند اما فیلمهای که مخاطب را به فکر وادار می‌کنند، فیلم‌های خیلی خوبی هستند.

بهنوش بختیاری هم که در این برنامه حضور داشت، قبل از نمایش فیلم گفت: وظیفه خودم می‌دانم از همه شما که برای تماشای این فیلم آمدید، تشکر کنم و حمایت خودم را نیز از فیلم «وقتی برگشتم» اعلام کنم.

وی ادامه داد : فیلم‌های مانند «وقتی برگشتم» به حمایت جدی مخاطبان نیاز دارد و این فیلم بسیار برای من عزیز و محترم است و باید از این فیلم‌ها مانند کوه پشتیبانی کرد، زیرا هیچ مسئولی از چنین فیلمهای حمایت نمی‌کند.

بهنوش بختیاری اذعان داشت: سینما با وجود و حضور مخاطبان زنده است و چرخ سینما با حضور تماشاگران می‌چرخد و باید از این فیلم‌ها حمایت کنیم و از شما تماشاگران تقاضا می‌کنم که دوستان خود را به تماشای فیلم «وقتی برگشتم» دعوت کنید.

وحید موسائیان کارگردان و تهیه کننده فیلم نیز از حضور بهنوش بختیاری و ارژنگ امیرفضلی و تماشاگران در نمایش این فیلم تشکر کرد

فیلم سینمایی «وقتی برگشتم» به تهیه کنندگی و کار گردانی وحید موسائیان و با حضور رضا کیانیان ،لادن مستوفی،رعنا آزادی‌ور، احترام برومند،منظر لشگری،افشین هاشمی امید روحانی هم اکنون در سینماهای سراسر کشور در حال اکران است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.