پرش به محتوای اصلی

ارائه طرح جدیدی در کنگره آمریکا برای سخت‌تر کردن مفاد برجام

کد خبر 204762
75

با وجود مخالفت‌های مقامات کشورمان و مقامات اروپایی با هرگونه تغییر در برجام، طرحی توسط دو قانونگذار جمهوریخواه در مجلس نمایندگان آمریکا ارائه شده است که مفاد برجام را برای ایران سخت‌تر می‌کند.
این لایحه تحت عنوان «قانون تحریم‌ها و سیاست آزادی ایران» توسط پیتر روسکام و لیز چنی که هر دو جمهوری‌خواه هستند معرفی شده است.

چنی گفت: این لایحه واضح بیان می‌کند که هرگونه توافقی باید شامل چه چیزهایی باشد.

وی در اظهاراتی بی‌اساس و در حالیکه آژانس اعلام کرده است سطح دسترسی‌ها به سایت‌های ایران کامل و بی‌سابقه است، گفت: یک توافق با ایران باید حداقل اجازه بازرسی در هر زمان و از هر مکان از جمله سایت‌های نظامی در ایران را شامل شود. همچنین باید یک ممنوعیت در مورد غنی‌سازی اورانیوم در حد نظامی و یک منع توسعه برنامه موشکی در آن اعمال شود.

به گزارش ایسنا، روز پنج‌شنبه در نشستی که با موضوع عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای در شورای امنیت سازمان ملل برگزار شد، آمریکا بار دیگر در حمله به برجام منزوی بود و تقریبا همه اعضای این شورا بر لزوم حفظ برجام تاکید کردند.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل نیز پیش‌تر هشدار داده بود که نباید با موضوعات بی‌ربط به برجام صدمه زد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.