پرش به محتوای اصلی

آنجلینا جولی: از آمریکایی بودنم شرمسارم

کد خبر 839425
آنجلینا جولی: از آمریکایی بودنم شرمسارم

«آنجلینا جولی» با ابراز نگرانی از شرایط مردم افغانستان، دولت آمریکا را به آن‌چه خیانت و شکست در این کشور خواند محکوم کرد.

«آنجلینا جولی» بازیگر و کارگردان ۴۶ ساله در مطلبی که در نشریه تایم منتشر کرده ضمن ابراز نگرانی نسبت به شرایط مردم افغانستان نوشته است: گذشتن از ایده توافق صلح بین دولت افغانستان و طالبان و رها کردن متحدان در بدترین زمان ممکن، خیانت و شکستی است که نمی‌توان آن را درک کرد. این کار قرار نبود امری ساده باشد، اما می‌شد به شکلی بهتر، شایسته‌تر و ایمن‌تر انجام شود.

آنجلینا جولی در ادامه نوشته که ایالات متحده فاقد استراتژی برای نظارت و حمایت از زنان و جامعه مدنی در افغانستان است و او به عنوان یک آمریکایی از نحوه خروج آمریکا از افغانستان شرمسار است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، این هنرمند اخیرا برای حمایت از زنان و دختران افغان برای نخستین‌بار مطلبی را در شبکه اجتماعی اینستاگرام منتشر کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.