پرش به محتوای اصلی

آمریکا از ساخت اسلحه سایبری در روسیه خبر داد

کد خبر 36952
70

مرکز امنیت سایبری دراگوس آمریکا اعلام کرد هکرهایی از روسیه، نوع جدیدی از اسلحه سایبری را طراحی کرده‌اند که در کار شبکه‌های الکترونیکی اختلال ایجاد می‌کند.

به گزارش ایسنا از ریانووستی، این اسلحه سایبری را کارشناسان دراگوس، CrashOverride نامیده‌ و اعلام کرده‌اند که روسیه تا کنون یکبار از آن برای اختلال در کار سیستم‌های انرژی اوکراین در دسامبر سال گذشته میلادی استفاده کرده است.

به ادعای کارشناسان آمریکایی هکرهای روس موفق شده اند تقریبا پنج بخش انرژی در کی یف را با این اسلحه سایبری در کنترل بگیرند. با این حال آمریکایی‌ها تاکنون در خصوص ادعای خود دلیل و مدرکی ارائه نکرده اند.

در همین حال سرجیو کالتاجیرونه، رئیس مرکز تحقیقاتی دارگوس گفت: این تئوری و سناریوی حمله ۱۰ ساله و چیزی است که قواعد جنگ سایبری را تغییر می دهد.
متخصصین دراگوس بعید نداسته‌اند که روس‌ها از اسلحه‌های سایبری خود برضد آمریکا استفاده نکنند زیرا به گفته آنان هکرهای روسی به سیستم‌های انرژی آمریکایی نیز علاقه نشان داده‌اند!

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.