پرش به محتوای اصلی

تولید استات اویل در برزیل ۳ برابر می‌شود

کد خبر 36955
71

شرکت نفت و گاز نروژی استات‌اویل قصد دارد تولیدش در برزیل را بیش از سه برابر افزایش دهد.

به گزارش ایسنا، این شرکت قصد دارد گرداننده کل ذخیره نفتی کارکارا شود که یکی از بزرگترین اکتشافات سال‌های اخیر در جهان بوده است.

استات‌اویل بیش از ۱۰ میلیارد دلار در برزیل سرمایه گذاری کرده که این شرکت را به بزرگترین اپراتور فراساحلی خارجی در برزیل تبدیل کرده است و میدان نفتی سنگین پرگرینو که در ۸۵ کیلومتری ساحل ریودوژانیرو قرار دارد، بزرگترین میدانی است که این شرکت اداره آن را برعهده دارد.

با توجه به تولید ۸۰ تا ۹۰ هزار معادل بشکه نفت در روز در میدان نفتی پرگرینو که استات‌اویل در آن ۶۰ درصد سهم دارد، تولید این شرکت در برزیل به ۴۸ تا ۵۴ هزار بشکه در روز می‌رسد.

بر اساس گزارش رویترز، آندرس اوپدال، مدیر فعالیت‌های برزیل استات‌اویل در این باره اظهار کرد: ما انتظار داریم تولید استات‌اویل در برزیل تا سال ۲۰۳۰ بیش از سه برابر افزایش پیدا کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.