پرش به محتوای اصلی

آلمان باید مسئولیت بیشتری در حوزه امنیت داشته باشد

کد خبر 566281
45

رئیس حزب دموکرات مسیحی آلمان در جریان سفر به تل آویو تاکید کرد که آلمان باید در حوزه امنیت از مسئولیت بیشتری برخوردار باشد.

به گزارش بازتاب به نقل از رادیو آلمان، «کرامپ کارن بائور» رئیس حزب دموکرات مسیحی آلمان در جریان سفر به تل آویو با حضور در کنفرانس امنیتی هرتزلیا اظهار داشت: آلمان باید از مسئولیت بیشتری در حوزه امنیت برخوردار باشد.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به همکاری های برلین- ناتو افزود: آلمان از شرکای پرقدرت ناتو بوده و همواره آمادگی خود را برای مشارکت در پروژه ها و درگیری های بین المللی اعلام کرده است.

رئیس حزب دموکرات مسیحی آلمان همچنین خاطرنشان کرد: افزایش بودجه نظامی می تواند در تسهیل ماموریت های ناتو تاثیر بسزایی داشته باشد.

این سیاستمدار آلمانی قرار است در جریان سفر خود با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل دیدار و گفتگو کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.