پرش به محتوای اصلی

آخرین وضعیت منطقه زلزله زده دماوند/ اعلام وضعیت زرد در استان تهران

کد خبر 717992
آخرین-وضعیت-منطقه-زلزله-زده-دماوند

ابراهیم تاجیک نوری معاون امداد و نجات هلال احمر استان تهران در ارتباط زنده اینستاگرامی اظهار داشت: زلزله اخیر بین استان تهران و مازندران به وقوع پیوسته است و شهرهای پردیس، دماوند و شمال شهرستان شمیرانات بیشترین تأثیر را داشتند.

وی ادامه داد: یک تیم ارزیاب از پردیس و 2 تیم ارزیاب نیز از دماوند به این منطقه اعزام شدند؛ ضمن اینکه در دماوند و پردیس اعلام وضعیت قرمز، در شهرستان‌های معین شهرستان دماوند اعلام وضعیت نارنجی و در شهرهای استان تهران اعلام وضعیت زرد شده است.

معاون امداد و نجات هلال احمر استان تهران گفت: تیم‌های واکنش سریع استان تهران در آماده باش هستند و 50 تیم جستجو امداد و نجات در استان تهران در آمادگی قرار دارند.

به گزارش فارس ،تاجیک نوری خاطرنشان کرد: تاکنون گزارشی در خصوص خسارت جانی در شهرهای پردیس و دماوند نداشته‌ایم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.