پرش به محتوای اصلی

پیام عراقچی به آمریکا درباره مذاکره

کد خبر 1196793
عراقچی

عراقچی در گفت و گو با وزیر امور خارجه ترکیه به صورت غیرمستقیم به آمریکا درباره مذاکره پیغام داد.

به گزارش همشهری آنلاین: عراقچی در گفت و گو با وزیر امور خارجه ترکیه به صورت غیرمستقیم به آمریکا درباره مذاکره پیغام داد.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه کشورمان و «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه امروز شنبه ۸ فروردین در تماس تلفنی درباره آخرین تحولات جاری در منطقه و پیامدهای تداوم تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

سیدعباس عراقچی در این تماس تلفنی ضمن قدردانی از تلاش‌های ترکیه و برخی از کشورهای منطقه برای پایان جنگ تحمیلی جاری، تجاوزات و جنایات ارتکابی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران را عامل اصلی وضعیت کنونی و ناامنی در منطقه توصیف و تاکید کرد: «مشکل اصلی رفتارهای متناقض و خواسته‌های غیرمنطقی طرف آمریکایی است. رفتارها و گفتارهای متناقض طرف آمریکایی بسیار تردید برانگیز است و بدبینی نسبت به فریبکاری آنان را افزایش داده است.»

وزیر امور خارجه ترکیه نیز با اشاره به رویکرد این کشور برای پایان بخشیدن به جنگ تحمیلی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران و ابراز آمادگی برای ایفای نقش سازنده در حل بحران کنونی، اظهار داشت: «بدبینی ایران به طرف مقابل قابل درک است، زیرا ایران دو مرتبه در میانه مذاکرات مورد حمله و تهاجم نظامی قرار گرفته است.»

وزرای امور خارجه ایران و ترکیه در خصوص تداوم رایزنی‌های دوجانبه و استمرار مشورت با دیگر کشورهای منطقه توافق کردند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.