پرش به محتوای اصلی

هشدار عراقچی برای فعال سازی مکانیسم ماشه

دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ ۱۹:۴۳
عراقچی توافق ایران و آژانس

عباس عراقچی اعلام کرد: کل مذاکره و توافق انجام‌شده درباره نحوه همکاری جدید ما با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سایه شرایط جدید و با توجه به نگرانی‌های امنیتی ایران بوده است.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از میزان،سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه در گفت‌و‌گویی با اشاره به ارتباط میان توافق قاهره و فعال شدن احتمالی سازوکار ماشه، گفت: جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان عضو NPT و کشوری که با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی موافقتنامه پادمان دارد، با این نهاد همکاری‌هایی داشته که در جهت تامین منافع ملی و اثبات‌کننده صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای کشورمان بوده است.

وزیر امور خارجه اظهار کرد: بعد از حمله نظامی، طبیعی است که همکاری‌ها نمی‌توانست به شکل سابق ادامه یابد، زیرا شرایط جدیدی در حوزه میدانی اعم از تاسیسات بمباران شده و همچنین قانون مصوب مجلس شورای اسلامی حاکم شده بود؛ لذا با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی وارد گفت‌و‌گو شدیم که چارچوب جدیدی طراحی شود.

وی در این زمینه، تصریح کرد: کل مذاکره و توافق انجام‌شده درباره نحوه همکاری جدید ما با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سایه شرایط جدید و با توجه به نگرانی‌های امنیتی ایران بوده است.

عراقچی با اشاره به اینکه به طرف‌های مقابل در رابطه با فعال‌سازی سازوکار ماشه اخطار داده شده است، تصریح کرد: بر این اساس اگر هرگونه اقدام خصمانه‌ای مانند فعال‌سازی ماشه علیه جمهوری اسلامی صورت بگیرد، می‌تواند بر روی همکاری‌های ما با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاثیر بگذارد و دیگر چارچوب جدید هم کافی نخواهد بود.

 

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.