پرش به محتوای اصلی

معامله اجاره مسکن از طریق دلار ممنوع

چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ ۱۱:۰۰
معامله اجاره مسکن از طریق دلار ممنوع

نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران اعلام کرد که معامله مسکن با ارز غیرقانونی است و این نوع معاملات بیشتر در فضای مجازی تبلیغ می‌شود.

داود بیگی‌نژاد با تأکید بر اینکه عقد قرارداد مسکن با ارز و طلا امکان‌پذیر نیست و این کار غیرقانونی است، گفت: در برخی مناطق شمال تهران، این نوع معاملات ثبت شده است، اما باید پیگیری و برخورد قانونی با آن صورت گیرد.

وی همچنین اشاره کرد که برخی معاملات مسکن، به ویژه در بخش اجاره، به صورت دلاری انجام می‌شود؛ برای مثال، یک واحد سوپرلوکس ممکن است با قیمت ۱۰۰۰ دلار معامله شود که این رویکرد خارج از عرف است.

بیگی‌نژاد افزود: در فضای مجازی آگهی‌های اجاره مسکن به صورت ارزی مشاهده می‌شود که این روند باعث کاهش معاملات و به هم ریختن بازار مسکن شده است و باید به آن سریعاً رسیدگی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.