پرش به محتوای اصلی

حال و روز این روزهای “قره چای”

کد خبر 520520
آب سد الغدیر، رودخانه قره چای

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: با رهاسازی آب سد الغدیر، رودخانه قره چای پس از دو دهه رنگ آب به خود دیده و مسئولان باید تلاش کنند حقابه زیست محیطی تالاب‌ها و رودخانه‌های استان تثبیت شود.

سید رضا موسوی مشکینی با اشاره به رهاسازی آب از سد الغدیر، عنوان کرد: در حال حاضر آب با دبی ۵۰ مترمکعب در ثانیه در رودخانه قره چای جاری شده و پس از دو دهه سخت و ناگوار، این رودخانه جان تازه ای گرفته است.

وی در ادامه افزود: متأسفانه پس از احداث سد الغدیر بر روی رودخانه قره چای در استان مرکزی، آورد آب این شریان حساس و حیاتی در استان قم برای دو دهه به صفر مطلق رسیده و اثرات عمیق و نامطلوبی را بر سفره‌های آب منطقه به ویژه دشت جعفریه و دشت شریف آباد برجا گذاشته بود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم خاطرنشان کرد: رهاسازی آب سد الغدیر به عنوان حقابه زیست محیطی رودخانه قره چای و دشت مسیله، موجب کاهش شوری و تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی شده و بدون تردید نقش بسیار مهم و مؤثری در احیای زیست بوم منطقه خواهد داشت.

‌به گزارش ایسنا، وی در پایان بر ضرورت تثبیت و تخصیص حقابه زیست محیطی رودخانه‌ها و تالاب‌های استان قم تأکید کرد و گفت: برای مدیریت و بهبود وضعیت کانون‌های گرد و غبار در مرکز کشور به ویژه احیای دریاچه نمک، دستگاه‌های اجرایی ذیربط باید برنامه ریزی کنند تا حقابه های زیست محیطی استان قم تخصیص داده شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.