پرش به محتوای اصلی

۸۰ درصد ریه های انصاریان درگیر کرونا شد

کد خبر 780154
۸۰-درصد-ریه-های-انصاریان-درگیر-کرونا-شد

یک منبع آگاه آخرین وضعیت علی انصاریان بازیکن سابق استقلال و پرسپولیس را تشریح کرد.

آخرین وضعیت جسمانی علی انصاریان بعد از چندین روز بستری بودن در بیمارستان به شرایط حادی تبدیل نشده است.

وضعیت جسمی انصاریان بازیکن سابق پرسپولیس که به دلیل کرونا در بیمارستان بستری است مساعد است، اما به گفته یک منبع آگاه وضعیت جسمانی او همانند سایر بیماران کرونایی که ثابت نبوده و در برخی بازه‌های زمانی حاد و در برخی بازه‌ها عادی است، گزارش شده است.

انصاریان همان گونه که از هفته قبل در بخش ISU بیمارستان فرهیختگان بستری بوده، همچنان در بخش مراقبت‌های ویژه تخت مراقبت کادر درمان قرار دارد.

سطح هوشیاری او نرمال بوده و نگران کننده نیست، اما ۸۰ درصد ریه‌های این بازیکن سابق فوتبال درگیر ویروس کووید ۱۹ شده است.

انصاریان در بیمارستان فرهیختگان واقع در شمال غرب تهران بستری است و هم اکنون خطری او را تهدید نمی‌کند.

گفتنی است، شایعه‌های وضعیت جسمی وخیم انصاریان رد شد و اعلام شده است که با وجود درگیری شدید ریه، جای نگرانی نیست.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، هفته گذشته میناوند بازیکن سابق پرسپولیس در بیمارستان لاله تهران بستری شده و حال او نامساعد گزارش شده است بعد از بستری شدن او وضعیت جسمانی انصاریان نیز نامساعد گزارش و این بازیکن در بیمارستان فرهیختگان بستری شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.