پرش به محتوای اصلی

یونکر: انگلیس بعد از جدایی به دامن اتحادیه اروپا برگردد

کد خبر 203307
81

رئیس کمیسیون اروپا می‎گوید طبق ماده ۴۹ پیمان لیسبون، عضو سابق می‎تواند دوباره به اتحادیه ملحق شود و جای امیدواری است که انگلیس هم بعد از برگزیت، چنین تصمیمی بگیرد.

به گزارش بازتاب به نقل از رویترز، «ژان کلود یونکر» رئیس کمیسیون اروپا، امروز چهارشنبه ابراز امیدواری کرد که انگلیس بعد از تحقق برگزیت در سال میلادی آینده (۲۰۱۹)، دوباره به دامن اتحادیه اروپا بازگردد.

وی در جمع اعضای پارلمان اروپا گفت: انگلیس با اجرای ماده ۵۰ پیمان لیسبون، اتحادیه را ترک می‌کند حال‌آنکه طبق ماده ۴۹، عضو سابق می‌تواند دوباره به جمع اتحادیه اروپا بپیوندد و من دوست دارم چنین اتفاقی بیفتد.

وی که اواخر سال میلادی ۲۰۱۹ از ریاست اجرایی اتحادیه اروپا کنار می‌رود، گفت: دوست دارم که با یکدیگر بر مبنای احترام رفتار کنیم و همدیگر را رها نکنیم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.