پرش به محتوای اصلی

یمن به توافق استکهلم پایبنداست امامتجاوزان به دنبال شکست آن هستند

کد خبر 456765
59

سخنگوی نیروهای مسلح یمن با بیان اینکه این کشور به توافق استکهلم پایبند است، گفت: برخی به دنبال به شکست کشاندن این توافق هستند.

به گزارش بازتاب به نقل از المسیره، «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که کشورش به توافق استکهلم پایبند است.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: با این حال، برخی طرف ها تلاش می کنند تا به هر وسیله ای که می توانند، توافق را به شکست کشانده و آتش بس الحدیده را نقض کنند.

این مقام نظامی یمن افزود: ما توافق استکهلم درخصوص برقراری آتش بس در الحدیده را مقدمه ای برای رسیدن به صلح فراگیر و عادلانه می دانیم و آن را زیر پا نخواهیم گذاشت.

گفتنی است، از زمان اجرایی شدن توافق آتش بس در الحدیده ائتلاف متجاوز سعودی ده ها بار آن را نقض کرده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.