پرش به محتوای اصلی

گوگل رسما مالک جدید «اچ تی سی» شد

کد خبر 108488
31

پس از انتشار اخبار اولیه درباره فروش «اچ تی سی موبایل» گفته می شود آلفابت، پدر گوگل، تمام کمپانی اچ تی سی را خریده است.

خرید و فروش سهام اچ تی سی رسما متوقف شد تا معامله‌ای که در پنهانی انجام شده، صورت رسمی به خود بگیرد. سازمان بورس تایوان اعلام کرد به زودی تعاریف حقوقی جدیدی که برای اچ تی سی تبیین شده، منتشر می شود و سپس معاملات از سر گرفته می شود.

زین پس اچ تی سی تایوان تولید کننده گوشی هوشمند و هدست واقعیت مجازی در خانه، محصولات گوگل را تولید خواهد کرد و هم بخش موبایل و هم بخش VR با مالک جدید و مدیریت گوگل ادامه پیدا می کند.

اچ تی سی در ماه آگوست امسال با کاهش 50 درصدی فروش در مقایسه با مدت مشابه سال قبل روبرو شد و از 8.8 درصد سهم بازار موبایل در سال 2011 به نیم درصد رسیده است.

یکی از گوشی های نسل دوم گوگل پیکسل را که تا چند روز آینده رونمایی می شود، اچ تی سی ساخته است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.