پرش به محتوای اصلی

گروگانگیری سه عضو خانواده مقتولان برای جلب رضایت

کد خبر 1084255
گروگانگیری جلب رضایت

قاتل ۳ نفر از اعضای خانواده مقتولان را برای گرفتن رضایت به گروگان گرفته است که با تلاش مضاعف مأموران و اقناع‌سازی قاتل، در یک عملیات ضربتی وی را دستگیر کردند و گروگان‌ها صحیح و سالم آزاد شدند.

اول تیر امسال خبری به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام شد مبنی بر اینکه مردی مسلح در یکی از روستاهای شهرستان دورود، دو نفر را به قتل رسانده و فرار کرده است.

سردار «یحیی الهی» فرمانده انتظامی استان لرستان در تشریح این خبر بیان داشت: بلافاصله با اعلام این خبر بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی و انتظامی قرار گرفت و ابعاد موضوع به صورت میدانی بررسی شد و با تلاش شبانه‌روزی و با اقدامات فنی و علمی، پس از مدت کوتاهی قاتل متواری شناسایی و مشخص شد او ۳ نفر از اعضای خانواده مقتولان را برای گرفتن رضایت به گروگان گرفته است که با تلاش مضاعف مأموران و اقناع‌سازی قاتل، در یک عملیات ضربتی وی را دستگیر کردند و گروگان‌ها صحیح و سالم آزاد شدند.

فرمانده انتظامی استان لرستان با بیان اینکه یک قبضه سلاح جنگی و ۲ تیغه خشاب استفاده شده در ارتکاب جرم کشف شده است، گفت: قاتل که ۴۴ سال سن دارد، در تحقیقات صورت گرفته به ارتکاب قتل‌ها اعتراف و انگیزه خود را اختلافات خانوادگی عنوان کرد.

به گزارش روزنامه ایران ، سردار الهی در پایان با تأکید بر اینکه مردم همواره باید آستانه صبر و تحمل خود را بالا ببرند، بیان داشت: پلیس به طور مستمر برای برقراری نظم و امنیت شهروندان و برخورد با مجرمان و هنجارشکنان از هیچ گونه تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.