پرش به محتوای اصلی

گدای میلیادر عراقی در خانه اجاره ای!

کد خبر 66035
2

پلیس عراق از کشف مبالغ هنگفتی پول و طلا از یک پیرزن گدای شهر نجف خبر داد که در خانه ای اجاره ای زندگی می کرد.

پلیس شهر نجف عراق در بیانیه ای علام کرد: بعد از دریافت گزارشی از فوت یک پیرزن گدا در خانه ای اجاره ای در محله المشراق در بخش قدیمی این شهر، نیروهای پلیس و آگاهی به محل اعزام شدند.

پلیس افزود: در بازرسی از خانه این پیرزن، مقادیری طلا و مبالغ هنگفتی پول و ارزهای مختلف کشف کردند که در کسیه های نایلونی پیچیده شده بود.

براساس این بیانیه، در خانه این پیرزن 72 میلیون و 322 هزار دینار عراقی، 562 دلار آمریکا، 90 ریال سعودی، 119 لیره لبنانی، 10 یورو، 300 دینار کویتی، 440 تومان ایرانی، 70 روپیه افغانی، 320 روپیه پاکستانی به همراه روپیه هند و سایر ارزها کشف شد.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.