پرش به محتوای اصلی

کرانچار: نتیجه بازی‌های تدارکاتی اصلاً برای من مهم نیست/ از اردوی تدارکاتی تیم امید در چین راضی‌ام

کد خبر 344187
23

سرمربی تیم فوتبال امید کشورمان اردوی این تیم در کشور چین را مثبت ارزیابی کرد.

زلاتکو کرانچار، سرمربی تیم فوتبال امید کشورمان درباره اردوی تدارکاتی چین و دیدار برابر تیم امید این کشور گفت: فکر می‌کنم برای ما این بازی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بود، چرا که کادر فنی توانست بازیکنان را محک بزند و پی به نقاط ضعف و قوت تیم ببرد.

وی افزود: به مدت پنج روز در چین حضور داشتیم و این امر باعث شد تا گزینش خوبی از بازیکنان داشته و ملی‌پوشان ارزیابی جدی شوند. نتیجه‌ای که به دست آوردیم بد نبود، چرا که برای من اصلاً نتیجه مهم نیست و هدف‌مان ارزیابی و محک خوردن بازیکنان بود.

سرمربی تیم فوتبال امید ادامه داد: بازیکنان ما در شرایطی که وقتی به دنبال کسب نتیجه هستند و حتی برگرندان نتیجه، باید تسلط در بازی را فرا بگیرند و این مسابقه باعث شد که تمرکز بالایی در این زمینه داشته باشند. ما دو نیمه مختلف را شاهد بودیم. در نیمه اول با ترس وارد زمین شدیم و دو گل دریافت کردیم، اما در نیمه دوم هجومی‌تر وارد زمین شدیم و دو گل از سه گلی را که دریافت کرده بودیم، جبران کردیم. ما با کیفیت بالا بازی کردیم و به خاطر میزبانی چین و شرایطی که وجود داشت، نتوانستیم بازی را به تساوی بکشانیم.

به گزارش تسنیم ،کرانچار خاطرنشان کرد: در مجموع از بازی تدارکاتی بسیار راضی هستم و این دیدار برای هماهنگی بازیکنان، کسب تجربه و شناخت بیشتر کادر فنی بسیار مفید و مؤثر بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.