پرش به محتوای اصلی

کاهش 50 درصدی ذخیره سدها نسبت به وضعیت نرمال

کد خبر 950765
سرانه مصرف آب در ایران و اروپا

مدیر بهره برداری از تاسیسات آبفای تهران گفت: تولید آب شرب تهران حدود ۳۳ هزار لیتر و مصرف ۴۰ هزار لیتر برثانیه است که این فاصله ۷ هزار لیتری، از ذخیره مخازن تامین می‌شود.

ملکوتی، مدیر بهره برداری از تاسیسات آبفای تهران اظهار داشت: براساس اطلاعات مرکز کنترل آب تهران، مصرف لحظه‌ای شهروندان ساکن در شهر تهران حدود ۴۰ هزار لیتر بر ثانیه و حجم ذخیره آب شرب این شهروندان یک میلیون و ۲۳۰ هزار مترمکعب است که با وضعیت نرمال ما حدود ۱۷۰ هزار مترمکعب فاصله دارد.

وی افزود: به دلیل خشکسالی‌های پی در پی که اتفاق افتاده و بارش‌هایی که در پاییز با تاخیر انجام خواهد شد؛ حجم ذخیره سدها، امسال نسبت به سال ۱۴۰۰، نوزده درصد، و سال ۱۳۹۹، پنجاه و دو درصد و با وضعیت نرمال ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده است.

مدیر بهره برداری از تاسیسات آبفای تهران ادامه داد: شهروندان ساکن شهر تهران از مصارف غیرضروری، مانند استفاده از آب شرب برای شستشوی محوطه ها، پارکینگ‌ها و سایر مشاعات خودداری کنند و به فرزندان شان هم این آموزش‌های لازم را بدهند و از آموزگاران و معلمان نیز خواهش می‌شود موارد استفاده صحیح از آب شرب را در کلاس‌های درس به دانش آموزان آموزش دهند تا بتوانیم با کمک یکدیگر از هدررفت منابع جلوگیری کنیم.

تسنیم/

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.