پرش به محتوای اصلی

کانگورو با ژست هنری، برنده مسابقه عکاسی طنز حیات‌وحش ۲۰۲۳

کد خبر 1035431
کانگورو با ژست هنری، برنده مسابقه عکاسی طنز حیات‌وحش ۲۰۲۳

هر سال هزاران عکس از صحنه‌های بامزه‌ای که سوژه آنها حیوانات هستند، در مسابقه عکاسی طنز حیات‌وحش شرکت می‌کنند که از میان آنها خنده‌دار و بامزه‌ترین عکس‌ها به مرحله فینال می‌رسند. امسال داوران این مسابقه از میان ۵۳۰۰ عکس، ۴۰ عکس را به مرحله فینال راه دادند و در نهایت از این ۴۰ عکس، این کانگوروی بامزه با این ژست هنری، برنده مسابقه عکاسی طنز حیات‌وحش ۲۰۲۳ شد.

کانگورو

عکاس این صحنه عالی، «جیسون مور» است که به‌گفته خودش، موقع گرفتن این عکس از کانگورو در سال ۲۰۲۱، در زمان و مکان درستی قرار گرفته و توانسته بود از این ژست جالب کانگورو، عکس بگیرد.

او می‌گوید، «در حال رانندگی در منطقه سرسبز حومه شهر پرت (استرالیا) بودم که چشمم به دسته‌ای از کانگورو در مزرعه‌ای از گل‌های زرد وحشی افتاد که مشغول غذا خوردن و بازی بودند. از این گروه کانگورو، حدود ۴۰، ۵۰ تا عکس گرفتم. سپس کانگوروی ماده‌ای را دیدم که چشم‌های خود را بسته بود و دست‌هایش را به‌گونه‌ای تکان می‌داد که انگار در حال نواختن گیتار است و فورا این عکس بی‌نظیر را از آن گرفتم.»

از عکس‌های بامزه دیگری که به مرحله فینال راه پیدا کرده‌اند:

روباه با سیگار/عکاس: داکوتا واکارو

روباه با سیگار

جروبحث پرنده‌ها/ عکاس: جک استانکیویچ

جروبحث پرنده‌ها

دالی/عکاس: لارا متیوز

دالی

افسردگی صبح شنبه/عکاس: جان بلومن کمپ

افسردگی صبح شنبه

نمی‌دانم/جکوپ وزنی

نمی‌دانم

پرنده خشمگین/عکاس: مایکل اروین

پرنده خشمگین

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.