پرش به محتوای اصلی

وزیر علوم و فنون چین:

چین روابط فناورانه با ایران را تقویت می‌کند

کد خبر 644695
چین-روابط-فناورانه-با-ایران-را-تقویت-می‌کند

وزیر علوم چین گفت: در قالب طرح یک کمربند؛ یک جاده تمام توان خود را برای تقویت همکاری های علمی و دانشگاهی میان دو کشور بکار خواهیم گرفت.

 

به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، «وانگ جی گانگ» وزیر علوم و فنون جمهوری خلق چین در پکن در دیدار با معاون علمی و فناوری ایران با اشاره به بازدید قبلی معاون علمی از چین، درباره توسعه همکاری های علمی و فناورانه دو کشور گفت و ادامه داد: در این سفر همکاری‌های قبلی تقویت و افزایش خواهد یافت و تفاهم‌نامه‌ای نیز امضا خواهد شد که نشان دهنده افزایش سطح همکاری ها میان دو کشور است.

 

«وانگ جی گانگ» ادامه داد: ما می توانیم مدل همکاری های دو کشور را آنچنان توسعه دهیم که الگویی برای همکاری با سایر کشورها در حوزه علم و فناوری باشد.

 

به گزارش مهر ،وی با اشاره به اهمیت طرح یک کمربند – یک جاده برای دو کشور چین و ایران افزود: در قالب این طرح، تمام توان خود را برای تقویت همکاری های علمی و دانشگاهی بکار خواهیم گرفت.

 

توافقنامه همکاری میان چین و ایران امضاء شد

 

در این مراسم، یک توافقنامه همکاری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اسلامی ایران و وزارت علوم و فناوری چین به امضا رسید.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.