پرش به محتوای اصلی

چابهار؛ چهارراه جهانی تبادلات کالا

کد خبر 416909
53

‌عضو هیئت مدیره و معاون سرمایه‌گذاری منطقه آزاد چابهار گفت: چابهار در صورت اتصال به ریل، به مرکز ترانزیت ۸۰۰ میلیون نفر جمعیت تبدیل می‌شود.

‌به گزارش بازتاب به نقل از ایسنا-‌ غلام‌رضا پناه در گردهمایی سراسری روسای ادارات فرش دستباف سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور اظهار کرد: چابهار سوپاپ اطمینان بنادر ایران و با حداقل ۲ میلیارد نفر جمعیت همسایه است‌.

وی با بیان اینکه چابهار یک چهارراه جهانی است، افزود: بهترین و به‌صرفه‌‌ترین مسیر برای تبادلات کالایی ۸۰۰ میلیون نفر جمعیت کشورهای آسیای میانه با حوزه اقیانوس هند چابهار است و آن‌ها بر این موضوع اذعان دارند؛ بنا به برآوردهای جهانی چابهار ۱۵ تا ۲۰ روز هزینه و زمان تبادلات کالایی کشورهای آسیای میانه را با حوزه اقیانوس هند و جهان کمتر می‌کند‌.

معاون سرمایه‌گذاری منطقه آزاد چابهار با بیان‌اینکه هزینه‌های حمل و نقل مهم‌ترین هزینه‌های اقتصادی است، تصریح کرد: کشورهای آسیای میانه درحال حاضر عمده تبادلات کالایی خود با کشورهای اقیانوس هند را از طریق دریای مدیترانه انجام می‌دهند که در صورت توسعه چابهار و زیرساخت‌های پسکرانه‌ای ریلی و جاده آن،تمام این مبادلات به چابهار منتقل می‌شود‌.

پناه ادامه داد: مهم‌ترین زیرساختی که در چابهار باید ایجاد شود تا به مرکز ترانزیت تبدیل شود، ریل است. در صورت اتصال ریلی چابهار به افغانستان و سپس آسیای میانه، بدون شک چابهار متحول می‌شود‌.

وی خاطرنشان کرد: راه آهن چابهار هم‌اکنون حدود۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و انتظار می‌رود منابع مالی تکمیل آن با قید فوریت در دستورکار قرار گیرد، چراکه این خط آهن اقتصادی‌‌ترین راه‌‌آهن ایران خواهد بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.