پرش به محتوای اصلی

پول حاصل از فروش لباس فرم مدارس کجاست؟!

کد خبر 111359
32

مدیر بخش اصناف کارگروه ساماندهی مد و لباس گفت: امروز ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر دانش‌آموز سر کلاس‌ها رفتند که باید حدود دوهزار میلیارد تومان برای لباس فرم مدارس آن‌ها هزینه شده باشد، اما معلوم نیست این رقم کجا رفته است.

مدیر بخش اصناف کارگروه ساماندهی مد و لباس – در اختتامیه دومین نمایشگاه لباس عاشورایی، اظهار کرد: بعد از پیگیری‌هایی که درباره تولید لباس فرم مدارس انجام دادیم، متوجه شدیم که امسال هیچ تولیدکننده‌ای برای بازار مدرسه‌ها پوشاک تولید نکرده است، یعنی احتمالا مدیر مدرسه با خیاط یا اقوامی که در این حوزه دارد، زد و بند می‌کنند و به آن‌ها سفارش می‌دهد و به این ترتیب، هر دانش‌آموزی که برای ثبت‌ نام می‌آید، موظف می‌شود از مدرسه لباس فرم خود را تهیه کند. به نظر من، مدیران مدارس به‌شکل غیرمسوولانه در حوزه پوشاک دخالت کرده‌اند.

به گزارش نامه نیوز، او ادامه داد: انتظار داریم همان‌طور که همه نهادها در اولین روز مدارس موظف می‌شوند که با هم همکاری کنند، در حوزه پوشاک نیز این همکاری به‌وجود آید. برای مثال، راهنمایی و رانندگی، همه رانندگان را در اولین روز مدارس موظف می‌کند تا رعایت قوانین را به دانش‌آموزان یاد دهند؛ اما ما از همان روز اول شاهد این هستیم که با عرضه شدن پوشاک نامرغوب به خانواده‌ها، تقلب به بچه‌ها آموزش داده می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.