پرش به محتوای اصلی

حضوری شدن تمام مدارس و دانشگاهها از 14 فروردین

کد خبر 897301
عباس شیراوژن
عباس شیراوژن، سخنگوی ستاد ملی کرونا بیان کرد: ساعات کاری ادارات به شرایط پیش از دوران پیک بیماری ‎کرونا باز خواهد گشت و مدارس و دانشگاه‌ها نیز از ۱۴ فروردین حضوری خواهند بود و هیچ عذر و بهانه ای قابل پذیرش نیست.
سخنگوی ستاد ملی کرونا برخی مصوبات جسله امروز -ششم فروردین- ستاد ملی کرونا را تشریح کرد، شیراوژن در توییتر خود نوشت:

نکاتی از جلسه امروز ستاد کرونا ۱/۶:

۱) ساعات کاری ادارات به شرایط قبل از اوج گیری بیماری کرونا باز خواهد گشت.

۲) بار دیگر تأکید می‌شود که مدارس و دانشگاه‌ها از ۱/۱۴ حضوری خواهند بود و هیچ عذر و بهانه ای قابل قبول نیست.

۳) عادی انگاری نباید انجام شود کرونا به پایان نرسیده است اما کار، آموزش، تحصیل و زندگی پر شورتر و با نشاط‌تر از قبل دنبال می‌شود.

۴) تقدیر و سپاس ویژه از کارکنان انتظامی، سازمان اورژانس و همکاران بهداشتی و درمانی برای زحمات و خدمات ویژه در ایام نوروز»

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.