پرش به محتوای اصلی

پلیس فتا هیچ‌گونه ایمیلی تحت سرویس‌های Gmail ، Yahoo, hotmail ندارد

دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۸ ۱۱:۲۸
پلیس فتا هیچ‌گونه ایمیلی تحت سرویس‌های Gmail ، Yahoo, hotmail ندارد

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا اعلام کرد: پلیس فتا هیچ‌گونه ایمیلی تحت سرویس دهنده‌های دیگر مانند Gmail , Yahoo, hotmail و یا سایر میل سرورها ندارد.

 

سرهنگ علی‌محمد رجبی با اشاره به ارسال ایمیل تحت نام و نشان پلیس فتا در روزهای اخیر، گفت: ارسال این ایمیل‌ها از سوی پلیس فتا نبوده و شهروندان فریب این دست ایمیل‌ها را نخورند.

 

وی تصریح کرد: ایمیل پلیس فتا تحت سرورهای خود این پلیس می‌باشد و پلیس فتا هیچ‌گونه ایمیلی تحت سرویس دهنده‌های دیگر مانند Gmail , Yahoo, hotmail و یا سایر میل‌سرورها ندارد و به هیچ عنوان کاربران را با ایمیل برای پاسخگویی نسبت به عملکرد خود در فضای سایبر احضار نمی‌کند.

 

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا خاطرنشان کرد: در صورت نیاز به احضار کاربران برای پاسخگویی نسبت به اعمال‌شان در فضای سایبر، این دعوت که به درخواست مراجع قضائی است به صورت کتبی به درب منزل کاربران ارسال می شود البته این رویه نه تنها برای کاربران حقیقی که کاربران حقوقی مثل شرکت‌ها، نهادها یا دیگر دستگاه‌های اجرایی به صورت اظهاریه کتبی به درب موسسه یا شرکت‌ها انجام می شود.

 

براساس گزارش سایت پلیس، سرهنگ رجبی یادآور شد: راهکارهای تشخیص اصالت ایمیل‌های ارسالی در سایت پلیس فتا موجود است و شهروندان می توانند با مطالعه این مبحث اطلاعات خوبی کسب کنند.

 

به گزارش ایسنا،رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا به هموطنان توصیه کرد: در صورت مواجهه ودریافت تماس‌های مشکوک، آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir لینک مرکز فوریت‌های سایبری با پلیس فتا در میان بگذارند

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.