پرش به محتوای اصلی

پرداخت وام ۱۰۰ میلیونی به زنان آسیب‌دیده اجتماعی

کد خبر 827931
پرداخت وام ۱۰۰ میلیونی به زنان آسیب‌دیده اجتماعی

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه برای زنان آسیب‌دیده اجتماعی که راه نوین را انتخاب کنند و تغییر مسیر دهند، می‌توانند از مشوق‌های ایجاد اشتغال، بعد از حرفه‌آموزی، استفاده کنند، گفت: مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان وام اشتغال که برای مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی از محل بند ب تبصره ۱۶ اختصاص پیدا می‌کند، به صورت قرض‌الحسنه برای ایجاد اشتغال پایدار زنان اسیب دیده می‌تواند در نظر گرفته شود.

وحید قبادی‌دانا در بازدید از مرکز خدمات روزانه زنان و دختران آسیب‌دیده اجتماعی راه نوین گفت: برای زنان آسیب‌دیده اجتماعی که راه نوین را انتخاب کنند و تغییر مسیر دهند (راه نوین، راه بازگشت به جامعه و خانواده است)، می‌توانند از مشوق‌های ایجاد اشتغال، بعد از حرفه‌آموزی که در چنین مراکزی دارند، استفاده کنند.

به گزارش ایسنا، رییس سازمان بهزیستی کشور افزود: امید است این امر وسیله‌ای باشد و کمک کند تا زنان آسیب‌دیده اجتماعی بتوانند راه جدیدی را برای زندگی در درون خانواده و در بستر جامعه تجربه کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.