پرش به محتوای اصلی

پاکستان مجوز پرواز هواپیماهای افغانستان به این کشور را لغو کرد

کد خبر 852310
پاکستان مجوز پرواز هواپیماهای افغانستان به این کشور را لغو کرد

“سلیمان عمر ” در گفتگو با خبرنگاران افزود:اسلام آباد با لغو مجوز پرواز شرکت هواپیمایی کام ایر، قیمت بلیت کابل – اسلام آباد را از ۱۵۰ دلار به دوهزار و ۵۰۰ دلار افزایش داده است.

وی اظهارداشت دولت پاکستان مجوز پرواز شرکت‌های هواپیمایی افغانستان به پاکستان را تا اطلاع بعدی لغو کرده است.

مسوول شرکت هوایی کام ایر افغانستان گفت که ما منتظر رفع این محدودیت‌ها هستیم.

«غلام جیلانی وفا» معاون اداره هوانوردی غیرنظامی افغانستان پیش از این گفته بود که پاکستان به دنبال انحصار پرواز‌ها در افغانستان است و به بهانه‌های مختلف مانع پرواز شرکت‌های هوانوردی افغانستان می‌شود.

به گزارش دانشجو، “بشیراحمدقاسانی” هم در توئیتی نوشته است که پیش از این قیمت بلیت دو طرفه کابل- اسلام آباد ۱۵۰ دلار بود که اکنون قیمت بلیت یکطرفه به یک هزار و ۵۰۰ دلار افزایش یافته است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.