پرش به محتوای اصلی

وضعیت کمبود «سفازولین» در بازار دارویی کشور

کد خبر 571036
21

سخنگوی سازمان غذا و دارو، از صدور مجوز واردات داروی سفازولین به ۵ شرکت وارد کننده برای رفع کمبود این دارو در کشور خبر داد.

شهرام شعیبی به آخرین وضعیت کمبود داروی سفازولین در بازار دارویی کشور اشاره کرد و گفت: سفازولین در سر لیست کمبودهای دارویی کشور قرار دارد و از همین رو، به پنج شرکت وارد کننده مجوز داده شده است تا به صورت فوریتی برای تامین این دارو در کشور اقدام کنند.

وی با عنوان این مطلب که حداکثر تا سه هفته آینده کمبود سفازولین تزریقی در کشور رفع خواهد شد، افزود: با توجه به مجوز صادر شده برای شرکت های وارد کننده، نیاز به این دارو تا پایان سال تامین می شود و دیگر هیچ کمبودی نخواهیم داشت.

به گزارش مهر ،شعیبی با اشاره به داروی تزریقی سفازولین که بیشتر در بیمارستان ها کاربرد دارد، ادامه داد: این دارو که در دسته داروهای آنتی بیوتیک قرار دارد، در داروخانه ها نیز در دسترس است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.